Kaffebordsmusiker - Robin Sørensen

Med den forestående indgang til september nærmer sig også tiden, hvor Idrætshallen igen danner rammen om den årlige høstfestival.

Festlighederne indledes på fredag med et bankospil og en god mulighed for at danse til det hotteste mobildiskotek.

Der vil formentlig ikke være ret mange gengangere fra den diskoteksaften, når der lørdag vanen tro bydes på et gratis kaffebord for pensionister i Dronninglund-området. Her vil hyggemusikken blive leveret af den kendte sanger og musiker Robin Sørensen, og mens der er gratis adgang til festhallen frem til klokken 17 lørdag, så fortsætter de gratis glæder klokken 18.30. Det sker, når der serveres gratis og helstegt pattegris med tilhørende salat, flutes og bagt kartoffel.

Her er det ”De hvide skjorter”, der sammen med linedanserne i leverer underholdningen til maden. Lørdagen sluttes af med dansemusik af Robin Sørensen, og på sidstedagen søndag gælder det så Børne Melodi Grand Prix, der efter sidste års succes gentages i år.

Søndagen byder endvidere på underholdning med Gøglerskolen og verdens største mobile hoppepude for de små, ligesom der på sidstedagen også udtrækkes nitte- og hovedgevinster i tombolaen.