Byfestsangere - Kisser - Søren

Vi holder byfesten efter samme koncept som de tidligere år med tivoli fra torsdag til søndag i uge næste uge, men denne gang prøver vi at gøre noget mere ud af de døde tidspunkter, siger halinspektøren, der sammen med IF og BC er arrangørerne for andet år i træk.

Det betyder, at der ved byfestens start torsdag aften 12. august vil være levende musik i byfest-teltet, da bandet på flere opfordringer fra byens borgere efter deres optræden ved By Night spiller byfesten i gang.

- Desuden vil vi gøre mere ud af rodeotyr-konkurrencen med indledende runde lørdag og finaler søndag, og vi har fået sponsoreret fine præmier, siger formanden.

- Og fra København har vi fået vinderen af DM i strip gennem de sidste år, Mille, til at underholde mændene i teltet lørdag aften, mens der i hallen er damefrokost, hvor et orkester spiller, fortæller han.

Når mændene slippes ind i hallen spiller et andet orkester for begge køn.

Fredag er der pensionistfrokost med mange glade ældre mennesker, som skal lytte til den kendte dansktop duo Kisser og Søren, der nok skal få gang i fællessangen hos pensionisterne.

Om aftenen spiller New Orleans Jazzband i teltet, mens søndagen er familiedag. FDF Tamburkorps vil gå i spidsen for optoget gennem byen, og på festpladsen vil de sammen med andre FDF-orkestre spille et lille tattoo.

Desuden vil der være udstilling af motorcykler og Mini Minor, ansigtsmaling og optræden af en klovn.