Børnesolister

De ville forvente solister at være sjovt, optimistisk, Crunk & interagere med publikum. Hvis en kunde hyrede mig, at de ville få det bedste af mig. Fra min videoer Solister interagerer med mit publikum & holde publikum hoppe. De vil alle have en stor tid.

Yderligere Booking Noter
Eneste solister kræves, er, at min mikrofon er af god lydkvalitet, hvor mit publikum kan høre mig tydeligt, når jeg synger.

Bio
Solister er en amerikansk sanger og skuespiller. Født & opvokset i Dallas, Texas, Leonicia er en aktiv barn i basketball, gymnastik, og spor.
Solister først blev interesseret i musik, da hun var fem år gammel, efter at have set hendes ældre søster, Leona, tage mikrofonen på deres mors bryllup & bælte ud James Brown hit, "I Feel Good".
Solister blev født til en børnepasning direktør / ejer, Elicia Crouch og Dallas Police Officer, Leon Surles. Hendes navn er en kombination af sin mor og fars navn. Solister er en afrikansk-amerikansk, mens Elicia er en Trinidadian indfødt.
Solister begyndte at synge i hendes kirkekor i en alder af 7 & tog også en interesse i klaver. Hun gjorde sine første to evangeliske singler i 2011, "Put Your Hands Up for Jesus" og "Never Walk Alone".
I 2012 sluttede Solister Septien Entertainment Group for vokal og klaver lektioner. Solister ville udføre i de forskellige montrer afholdt på Septien og andre steder. "Jeg kan lide at være på scenen og i søgelyset," udbryder hun.

Solister blev homeschooled i fjerde klasse til at udvikle sine evner som kunstner. Hun rejste til Los Angeles, Atlanta, Louisiana og New York i jagten på erfaring. Kinesiske Puzzle var hendes første rolle i en film. Mens solister har endnu til at gøre mere skuespil, har hun trænet med at handle trænere, Keith Wolfe, Dustin Felder, og Nancy Chartier. Hendes påvirkninger omfatter Justin Bieber, Beyoncé, og Chris Brown. "Jeg beundrer dem som udøvende kunstnere."

I september 2013 begyndte solister at arbejde på hendes første single, "Stronger". Hun mener, at sangen er en hymne til at overvinde ting og kommer ud stærkere. "Jeg blev mobbet i elementær af de andre elever, og havde problemer med at fokusere på min skole arbejde. Folk ville sige gennemsnitlige ting mod solister og sætte mig ned hele tiden, så dette er min måde at sige, at uanset hvad de gør for mig, vil jeg fortsætte med at komme ud stærkere. "

Solister planer om at løslade hende første EP i november 2014. "Det afspejler den måde, jeg er som person. Sangene har forskellige føles at dem, det er sjovt, men alligevel har en betydning. "Med hendes EP frigive, vil hun også frigive to musikvideoer. Parlamentet vil bestå af 5 sange: "Stronger", "Solister bo på min Grind", "Perfect Me", "Can not Stop Me Now", og "All Shook Up". "Solister er spændt på at lade alle høre, hvad jeg har!"
Siger Solister ved også, at med Gud på hendes side, alt er muligt for hende at opnå sine mål, og gøre sine drømme til virkelighed. "Alle har drømme og mål," siger hun. "Jeg er bare at gå efter mine til det ekstreme!"