>Atmosfærerock - Hawkeye and Hoe<

Hawkeye and Hoe er et rutineret rockband, der sætter gang i publikum med deres iørefaldende musik. De to musikere fandt sammen ved et tilfældigt møde i det danske sommerland for snart 4 år siden. ”Vi sad og snakkede over et par kolde øl i en charmerende gårdhave på Bornholm, da det gik op for os, at vi alle var musikere og tilmed havde en forkærlighed for de store klassikere fra rockens guldalder. Vi blev enige om at hygge os med en jamsession og det svingede med det samme”, udtaler Justin, der til dagligt svinger trommestikkerne i Hawkeye and Hoe.

Den opfattelse deles nu af et stort og trofast publikum, der over det ganske land møder trofast op til deres koncerter. Bassisten Hoe understreger, at atmosfæren er det vigtigste. Det er kemien mellem os og stedet, der afgør om vi vender tilbage. Hvis arrangørerne har den rette ånd og lokaliteterne lægger op til det, er vi parate til at give os 100 %. Og det er uanset om det er en stor scene, hvor man er badet i projektører, eller om det er et lille intimt sted.

Medlemmerne i Hawkeye and Hoe understreger da også, at det er lige præcis det, der gør, at de vælger at vende tilbage til Underhuset i Holbæk. ”Stemningen er helt speciel, og man kan mærke entusiasmen fra publikum, ejerne og folkene bag baren. Det er den slags steder, der har fremtiden for sig,” slutter guitaristen.

Repertoiret er som sagt hentet fra rockmusikkens guldalder, og i løbet af en aften får gæsterne serveret de bedste hits inden for den klassiske rock af kunstnere som Rolling Stones, Eric Clapton, Jimi Hendrix, Steppenwolff, The Who, Bob Marley m.fl.

Ægte musikelskere vil nikke genkendende til de fleste numre, fordi mange af os har musikken derhjemme på vinyl eller cd.

Hawkeye and Hoe har begejstret festglade musikentusiaster over hele landet med deres livsglade rockshow.