2017partybands

Professionelle Partybands er musikere og entertainere af højeste kaliber, der er forpligtet til at sikre, at din funktion er en begivenhed at huske.

Vært for en begivenhed er ikke komplet uden partybands til at underholde dine gæster.

Bureauet repræsenterer mange partybands lige fra Cover Bands, event Bands, Party Bands & Wedding Bands. Æbler og Pærer Entertainment har alle de rigtige kontakter & erfaring til at levere den rigtige handling er skræddersyet specifikt til dit arrangement og gæst demografiske. Partybands som vores er lavet til at få din fest på deres fødder & gøre natten til en succes.

Byen er vært fantastiske Partybands talent, & vi har mere end 100 børsnoterede partybands, at vores kunder kan vælge fra. Vores sortiment af store talent gør Bureauet førende underholdning agentur for Partybands.

Hvis du er på udkig efter Partybands, der ikke bare sidder der i baggrunden, ikke spiller nogen rolle i din funktion & næppe får bemærket værelse 7 er ikke bandet for dig, men hvis det er at pumpe feststemning, du ønsker derefter ser ikke videre end Partybands.

Afspilning store covers fra 70'erne igennem til de nyeste hits, Partybands er i stand til at tage højde for ethvert publikum uanset størrelse type eller alder. Partybands forstå, at en stor lejlighed kommer fra stor underholdning, så udnytter den nyeste musik teknologi & udstyr sammen med levende instrumentering, vokal, slagtøj og scene belysning og effekter, vil din aften blive elektrificerende at sige det mildt. Frontmand bandet er Sarah på vokal sammen med Pat på keyboards Nick på lead guitar & Michael på trommer. Alle medlemmer har stor erfaring i virksomhedernes og bryllup scener men vigtigst elsker, hvad de gør, som er indlysende, når man ser deres live show i Partybands.

Er du træt af at deltage funktioner og arrangementer med musik leveres af en bærbar computer og et par sangere, der trille til Abba sange? Er du træt af at se endnu en Partybands spille de samme gamle opgylpede og fortyndes 60'erne / 70'erne / 80'erne / 90'erne hits som 'Nut Bush City Limits', 'Khe Sanh "og" Radar Love'?

Nå, kan du lide mulighed for at høre Partybands med en kick-ass rytmesektion ledet af bassisten Pete fra stiftende Sixties band "The Strangers" med trommeslager Peter (der har spillet med alle fra Gary til Phil), spiller den bedste musik af tresserne med særlig vægt på den britiske invasion for Partybands.

Hvis du tilføjer de skyhøje vokal og flydende guitar arbejde Dennis (der spillede i legendariske 70'er partybandsband "Brown") og punk energi leveres af Peter, en stor aften af ​​rock underholdning og dans er garanteret. De stedfortrædere har eksisteret i omkring tre år genskabe at 60 s spænding og råhed, der ofte går tabt med Partybands.

Lyt til en Dave guitarsolo eller Keith tromme fyld og ved, at de 60 er var omkring eksperimenter og chok, ikke kun gode popmelodier. De spiller de sange, der Partybands Undgå - de virkelig komplekse sange, de tabte ædelstene, dem i vanskelige nøgler, dem med ulige arrangementer og instrumentering - faktisk vi gør det blodige svært for os selv virkelig som partybands.